Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: De Mondzorgzaak

Hoewel we er als klant meestal vanuit gaan dat farmaceuten het beste voor hebben met onze mondgezondheid, blijkt dit niet altijd het geval. Er worden vandaag de dag door grote fabrikanten nog steeds mondverzorgingsproducten met mondonvriendelijke bestanddelen verkocht.

Veel van deze middelen hebben aangetoond verschillende mondproblemen op korte termijn te bestrijden. Helaas kunnen diezelfde middelen op langere termijn ook vervelende ongemakken veroorzaken.

Voorbeelden hiervan zijn aan aanslag op de tanden, wondjes, aften, beschadigd epitheel, een droge mond, een geïrriteerde tong, een aangetaste smaak en uiteindelijk een nog slechtere adem. Er zijn tevens gevallen van mondkanker bekend door het gebruik van alcoholisch mondwater.

In tegenstelling tot veel andere online aanbieders en drogisten zijn onze producten niet zuur en vrij van dubieuze chemicaliën. We kijken daarnaast veel verder dan het beperkte aanbod van de meeste Nederlandse groothandels.

De mond heeft, zoals u waarschijnlijk weet, een aantal bacteriën nodig om afvalstoffen af te breken. Daarom zijn we van mening dat wanneer er geen sprake is van een tandvleesontsteking, je de mondflora niet volledig moet uitroeien met ingrediënten zoals chloorhexidine, triclosan, alcohol, cetylpyridiniumchloride en waterstofperoxide.

Daar komt bij; een bijtende stof zoals sodium lauryl sulfaat in je tandpasta heeft weinig nut, behalve dat consumenten het idee hebben dat het écht werkt omdat het prikt. In werkelijkheid maakt het kleine wondjes in je weefsels wat weer de verkeerde bacteriën aantrekt.

Voordat we een product aanbieden op de Mondzorgzaak.nl willen we er eerst zeker van zijn dat de formule ph-neutraal en vrij is van bovengenoemde chemicaliën. Mocht dit wel het geval zijn, wat zelden voorkomt, dan wordt het nadrukkelijk vermeld in de producttekst.

Een aantal producten van ons assortiment bevat actief zuurstof, een ingrediënt dat de bacteriële balans in evenwicht houdt en stinkende geuren neutraliseert. In combinatie met andere veilige bestanddelen zoals tea tree olie, xylitol en zinklactaat kan de mondgezondheid worden bevorderd.

Bij DeMondzorgzaak.nl vind je niet de standaard merken. Ons aanbod is uniek en er speciaal op gericht om mensen op een bewezen en mondvriendelijke manier te ondersteunen op het gebied van mondzorg.

Hartelijke groet,
Peter
Eigenaar DeMondzorgZaak.nl

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner