Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Online Aquariumspullen

Onlineaquariumspullen is opgezet door een liefhebber van de garnalen, kreeften en aquarium hobby. Inmiddels kweken wij al lange tijd garnalen. Er staan in totaal meer dan 30 aquaria in meerdere stellingen met verschillende soorten garnalen op locatie.

De webshop is eigenlijk vanzelf voortgekomen uit de passie en hobby omtrent garnalen. Het kweken en verkopen van garnalen (en toebehoren) blijft voor ons hobby.

Wij verkopen enkel garnalen uit eigen kweek. Het is dan ook mogelijk dat wij garnalen (een langere tijd) niet op voorraad hebben. Wij verkopen enkel eigen kweek omdat we dan 100% zeker zijn dat we de beste kwaliteit kunnen leveren. Wij leveren enkel dieren waarvan we zeker weten dat ze gezond en sterk zijn.

Wij verkopen geen garnalen die bij een leverancier wegkomen omdat er dan vanuit onze kant geen controle is bij het kweekproces.

Zoals eerder genoemd hebben wij meerdere soorten garnalen die we zelf kweken. Wij hopen op den duur al deze garnalen aan te kunnen bieden op onze website.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner