Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Totaalinkt

Als importeur en groothandel verkopen wij voor het eerst ook onze toners en inktcartridges aan consumenten. Via de shop www.totaalinkt.shop kan er gemakkelijk besteld en veilig betaald worden. Ook is er de mogelijk om de producten zelf op te komen halen in ons kantoor/magazijn in Elst (Gelderland) of deze gewoon met gemak thuis gestuurd te krijgen.

Bijna alle producten die bij ons op de website staan, zijn ook in de meeste gevallen voldoende op voorraad waardoor deze direct uitgeleverd kunnen worden. Bestellingen zullen vanuit ons kantoor/magazijn in Elst verwerkt en verzonden worden en in enkele gevallen zal dit gebeuren vanuit ons hoofdmagazijn in Duitsland waar onze volledige voorraad staat.

Onze toners en inktcartridges zijn 100% fabrieksnieuw. Deze zijn kwalitatief vergelijkbaar met het originele merkproduct en worden geleverd met 1 of 2 jaar volledige garantie. Uiteraard verkopen we ook ‘remanufactured’ patronen. Deze krijgen 1 jaar garantie mee. Dit zijn gerecyclede patronen die door een ISO gecertificeerde recycler compleet hernieuwd, gevuld en getest zijn. Hierdoor zijn we ook een stuk milieuvriendelijker bezig.

Omdat wij onze producten direct inkopen bij de fabriek, kunnen we ze voor een zeer scherpe prijs neerzetten. Bij ons vindt u dus de goedkoopste toners en cartridges. Hier kunt u vanaf nu als consument van profiteren.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner