Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Tyleenslang

Bent u op zoek naar tyleenslang voor de aanleg van een flexibele waterleiding? Zoekt u voordelige tyleen koppelingen om uw leidingsysteem mee te completeren, of Rainbird sproeiers om uw tuin mee te beregenen? In deze uitgebreide webshop vindt u alles op het gebied van KIWA gekeurde tyleenbuis, koppelingen en gasleidingen van dit materiaal, met de bijbehorende professionele Hawle gas koppelingen. Naast tyleenslang verkopen wij ook tuinslang en druppelslang voor beregening.

Wilt u uw tuin beregenen? Hier vindt u online een uitgebreid assortiment Rainbird sproeiers, beregeningsautomaten en magneetkleppen voor automatische beregening. Naast Rainbird pop-up sproeiers hebben we ook Vyrsa klepelsproeiers die zeer geschikt zijn voor beregening van uw tuin, gazon, groententuin of boomgaard beregening tegen nachtvorst.

De meeste producten in deze webwinkel kunnen we uit voorraad leveren. Dit betekent dat de meeste bestellingen die voor 14:00 uur zijn besteld en betaald zijn met iDeal, de volgende dag al worden afgeleverd. Wij verkopen goedkoop online tyleenslang, tyleen koppelingen, beregeningsmaterialen, sproeiers, kranen en montagemateriaal voor de aanleg van een kunststof tyleen waterleiding of tyleen gasleiding.
Ontdek zelf het gemak van online een rol flexibele tyleen buis van 50 of 100 meter kopen via Tyleenslang – de webspecialist op dit gebied. Bekijk onderstaand onze bedrijfsvideo voor een kijkje achter de schermen bij Tyleenslang.nl als onderdeel van WitWay Webshops!

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner