Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Betalen met Billink bij: Wij van VanBruggenThee.nl maken heerlijke en eerlijke producten bereikbaar voor consumenten

We zijn een jonge, dynamische onderneming die sinds 2013 opereert op het internet. Middels een webshop bieden wij consumenten verschillende producten aan. In eerste instantie zijn we gestart met koffie en thee maar gauw werdt het assortiment flink uitgebreid. Naar gelang de vraag en aanbod zal dit assortiment regelmatig gewijzigd worden. Zo kan een product seizoensgebonden zijn of kan het zijn dat we in aanraking komen met nieuwe leveranciers.

Al onze leveranciers zijn streng geselecteerd. Hierbij vinden wij het erg belangrijk dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat op een eerlijke en verantwoorde manier tot stand is gekomen. Sommige producten krijgen zelfs de stempel “ambachtelijk”. Producten waar zweet en liefde in zit, gemaakt door een ambachtsman. Wij zijn trots dat wij u dergelijke producten mogen aanbieden.

Het mag dus duidelijk zijn dat u geen vergelijkbare producten zult aantreffen in de schappen van een supermarkt. Dat maakt ons uniek en het mooie is dat u er de deur niet eens voor uit hoeft. Al onze prachtige producten zijn slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

Via PostNL wordt u bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis geleverd en kan het genieten beginnen.

Wanneer u in de buurt woont bieden wij u ook de kans om uw producten bij ons af te halen. Kies hiervoor de optie “afhalen” tijdens het afronden van uw bestelling en dan zorgen wij uw bestelling op woensdagmiddag klaar staat. Komt een ander tijdstip u beter uit? Neem dan even contact met ons op via [email protected].

Hoogwaardige thee
Keus uit 200 soorten thee
Direct uit voorraad leverbaar

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner