Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Concept0907.

Concept0907

Hi!

Mijn naam is Vera en ik ben eigenaresse van deze webshop!

concept.0907 maakt zelf én koopt sieraden in uit alle uithoeken van de wereld. Ooit begonnen als bezigheidstherapie, maar perongeluk uitgelopen tot een webshop. De verkoop begon via Facebook: het persoonlijke contact met klanten was één van de leukste elementen. Maar het werd tijd voor een webshop; toch wel wat makkelijker! Voor jullie en voor mij 😉

De kettingen en charm earrings in de shop knutsel ik zelf in elkaar. Maar alle andere pareltjes kom ik tegen tijdens mijn zoektochten naar nieuwe geluksmomentjes. Zo komen de Indiase Mandala kleden uit Jaipur, India. Hier worden ze met de hand gezeefdrukt met de mooiste printjes. De clutches zijn van dezelfde leverancier, ook deze worden helemaal met de hand gemaakt. Ik heb een liefde voor handgemaakte spullen uit andere werelddelen. Hier zit vaak een mooi verhaal achter. Zo is er één leverancier uit India die heel veel met vrouwen samen werkt zodat zij ook een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Want hier is dat heel normaal maar in heel veel werelddelen nog niet. Ik hoop zo mijn steentje een beetje bij te kunnen dragen en op deze manier kom ik ook nog in contact met een hoop bijzondere mensen.

Heb je ideeën of heb je interesse in een samenwerking? Laat het mij weten! Ik sta open voor alles en ben gek op andere bijzondere start-ups. Met alle liefde wil ik samen met jou kijken of concept.0907 iets voor jou kan betekenen.

LOVE,

Vera

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner