Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: HypoStore.

HypoStore – De beste online ruitershop

HypoStore is opgericht in 2011 als webwinkel om service en kwaliteit van de producten in de ruitersport naar een hoger niveau te tillen. HypoStore groeit vanaf het eerste jaar explosief en is in 2015 al een bekende naam onder ruiters in Nederland en België.

Helaas wordt HypoStore in juli van dat jaar getroffen door een enorme brand waarbij het hele bedrijf verloren gaat. De oprichters Nicole en Ide laten zich hier echter niet door uit het veld slaan en zorgen ervoor dat HypoStore binnen een aantal maanden weer op het oude niveau verder gaat.

In december 2016 opende HypoStore de deuren van een nieuwe winkel van meer dan 1000m2 in Kuinre. Dit zorgt voor een enorme assortimentsuitbreiding met merken als KEP Italia, KASK, Samshield, Horseware, Pikeur, Eskadron en vele andere merken. Het volgende jaar wordt HypoStore ook genomineerd als ruitersportwinkel van het jaar.

Intussen is HypoStore uitgegroeid tot 1 van de grotere ruitersportwinkels in Nederland met meer dan 10 werknemers en een assortiment van 40.000 artikelen!

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner