Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Dutch Passion.

Dutch Passion cannabiszaden

Dutch Passion is één van de oudste cannabiszaadbanken ter wereld en is daarnaast één van de weinige overgebleven oorspronkelijke zaadbedrijven. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment originele klassieke marihuanavariëteiten, waarvan de meeste zowel beschikbaar zijn als reguliere en als gefeminiseerde zaden. Wij zijn in 1970 begonnen met onze werkzaamheden en hebben ons in 1987 officieel als zadenbank gevestigd.

Ons succes is gebaseerd op 3 belangrijke principes.

Ten eerste verzamelen en kweken we de beste cannabis genetica, om de onafhankelijke cannabiskweker de kans te bieden om zelf marihuana van topkwaliteit te kunnen kweken.

Ten tweede streven we er voortdurend naar om voorloper te zijn op het gebied van innovatie. In 1990 ontwikkelden we gefeminiseerde zaden en recentelijk wisten we een nieuwe mijlpaal te bereiken met gefeminiseerde autoflowering (‘AutoFem’) zaden. Dutch Passion is nooit bang geweest om af te wijken van de conventionele manier van denken om betere zaden te kunnen bieden.

Ten derde bieden wij een klantenservice van hoog niveau. We zijn al tientallen jaren actief in de business omdat we zaden van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid leveren en hebben miljoenen tevreden klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met onze zaden, kan deze contact met ons opnemen voor een passende oplossing.

Onze zadencollectie is nog nooit zo sterk geweest. Omdat wij ons volledig richten op het leveren van zaden van topkwaliteit en een veilige en betrouwbare klantenservice, zijn wij nog steeds de eerste keus zadenleverancier voor vele recreatieve en medicinale marihuanakwekers.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner