Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Just Smoke Green.

Welkom bij Just Smoke Green!

WAT IS JUST SMOKE GREEN?
Just Smoke Green is een online webshop voor alle producten die te maken hebben met elektronisch roken. In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment aan verschillende e-sigaretten, e-liquids en aanverwante producten.

HOE ZIT HET MET DE PRIJZEN?
Wij streven naar een service die wij kunnen aanprijzen en een aanbod die niet af te prijzen is. Naast een kwalitatief en ruim assortiment willen wij ook de goedkoopste aanbieder zijn van de producten die wij aanbieden. Een neveneffect hiervan is dat u keuze heeft uit een ruime selectie voordelige e-sigaretten en e-liquids. Dat stelt u waarschijnlijk wel op prijs!

SHOPPEN BIJ JUST SMOKE GREEN?
– We begrijpen dat er bij de beginnende elektronische rokers gelijk veel vraagtekens naar boven komen. Wij geven graag uitgebreide uitleg. Dus vraag maar raak!
– We komen nog even terug op de prijzen. Wij willen graag de goedkoopste aanbieder zijn. Meten is weten, dus kijk en vergelijk.
– Dan nog misschien wel de meest voor de hand liggende? Gemak! Bestellen bij ons is makkelijk en de website houden wij zo overzichtelijk mogelijk, zonder poespas. Het is nu misschien best lekker weer, maar het blijft toch Nederland. Zo hoeft u in ieder geval voor uw dampwaren niet de deur uit!

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner