Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Care4Stone.

Care4Stone

Care4Stone is officieel verkoop- en adviespunt voor Greenspeed, Wecoline en Mosa Tiles (artikelen voor het reinigen en onderhoud van Mosa keramiek).

Daarnaast zijn wij specialist in het behandelen van natuursteen, keramiek, composiet en beton. Adviserende taken en uitvoerende taken. Deze werkzaamheden worden verricht voor zowel bedrijven als particulieren.

Advisering:
Care4Stone is vraagbaak voor particulieren, bedrijven in het algemeen, de professionals en tegelfabrikanten. Is er twijfel of is er iets misgegaan? Wij bieden telefonisch advies, maar worden ook vaak ingehuurd om proefzettingen op locatie te verrichten. Neem gerust even contact op. Advisering is een belangrijk onderdeel van ons werk.

Verkoop:
Artikelen van Greenspeed en Wecoline. Merknamen die bekend staam om hun uitgebreide assortiment en hoogwaardige kwaliteit. Greenspeed en Wecoline artikelen voor het reinigen en onderhouden van alle harde oppervlakken.

Care4Stone heeft als paradepaardje het behandelen van oppervlakken die specifieke aandacht verdienen en waar secuur werken centraal staat. Nieuwe vloeren behandelen, bestaande vloeren herstellen. Maar ook aanrechtbladen, terrassen en monumenten. Schade herstellen, losliggende tegels injecteren, reinigen, impregneren, polijsten en slijpen zijn voorbeelden van onze taken.

Wij hopen met ons aanbod een antwoord te kunnen geven op uw wensen. Heeft u aanvullende informatie of advies nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner