Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Lamplord.

Lamplord

Het Verhaal Achter Lamplord.nl
Een familiebedrijf met een passie voor antieke en vintage lampen.
Ik schat dat er momenteel ca. 1.500 antieke en retro lampen online staan en dat er nog ca. 2.000 in ons magazijn liggen die we nog moeten restaureren (eerder zetten we een lamp niet online).

In de loop der jaren hebben we al veel prachtige oude en antieke lampen voorbij zien komen.

Dat is ook het leuke van oude verlichting, vrijwel ieder exemplaar is uniek en heeft zo weer eigen kenmerken, brengt een eigen sfeer met zich mee, en soms ook zijn/haar eigen verhaal.

En dat is ook precies wat je met een antieke of vintage lamp in huis brengt. Een unieke beleving, een hele persoonlijke sfeer. Met zorg uitgekozen verlichting maakt jouw huis echt een thuis.

Hoe komen wij aan al deze lampen? Ja, die komen overal en nergens vandaan, uit binnen- en buitenland. Soms gewoon een of twee exemplaren omdat iemand gaat verhuizen en ze niet meer in de nieuwe woning passen. En soms met honderden tegelijk, omdat iemand met zijn antiekwinkel is gestopt.

Mijn vader is antiquair en erg handig. Al van kleins af aan stond mijn box in de winkel, ik ben letterlijk tussen het antiek opgegroeid. Sinds mijn tiende hielp ik mee. op een gegeven moment vonden we het plafond wat leeg, dus hebben we daar wat mooie lampen opgehangen. Enfin, van het een kwam het ander en zo is het gekomen dat we 20-30 jaar later een unieke collectie antieke en vintage lampen bij elkaar hebben verzameld.

En sinds een jaar of 10 hebben we dus een webshop, met enkel vintage lampen en een uitgebreide sortering lamponderdelen. We hebben (de afgelopen 30 jaar) veel kennis over oude verlichting opgedaan. En natuurlijk ook over de reparatie ervan. Voordat een lamp in onze webwinkel komt te staan, is deze geheel door ons nagelopen. Waar nodig repareren we de lamp, zodat ze weer helemaal goed in orde zijn en weer jaren mee kunnen.

Igor, Bert, Rinia, Shamilla.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner