Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Urifoon.

Urifoon

Urifoon BV is een Nederlands familie bedrijf dat sinds 1954 is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen bij plasproblemen.

In 1954 hebben wij de plaswekker in Nederland geïntroduceerd. De plaswekker bestond toen uit een groot apparaat met een enorme bel, welke met draden was verbonden aan bandages die gebruikers om de middel en bij het kruis moesten vastbinden.

Ondanks de enorme bel en het luide volume bleek al snel dat sommige gebruikers niet goed wakker werden van het alarm. In die tijd is onze begeleiding ontstaan.

Al snel bleek dat alleen een plaswekker vaak niet afdoende is. Deskundige en persoonlijke begeleiding maakt vaak het verschil tussen zindelijk worden of het zonder resultaat voortijdig stoppen met trainen. Daarom hebben wij samen met (incontinentie) specialisten en de feedback van vele duizenden gebruikers de plaswekkertraining ontwikkeld. En met succes. Zo’n 90% van onze gemotiveerde klanten is binnen 3 maanden van het bedplassen af!

Ons succes zit hem naast de uitstekende producten vooral in onze ervaring en persoonlijke betrokkenheid bij de voortgang van onze klanten. Wij zijn een professioneel en hecht team dat zijn motivatie haalt uit het oprecht helpen van mensen met een heel vervelend plasprobleem. Wij weten immers als geen ander welke impact dit heeft op de betrokkenen.

Zowel onze betrokkenheid als onze resultaten hebben ertoe geleid dat we met medische specialisten zijn gaan samenwerken om specifieke signalerings- en trainingsmethoden te ontwikkelen. Dat wij onze ontwikkel- en productieafdeling in Nederland hebben, maakt het snel invullen van specifieke wensen uit de markt en het realiseren van innovaties mogelijk.

Op het gebied van incontinentie overdag hebben wij een eigen lijn modieus en wasbaar incontinentie ondergoed onder de geregistreerde naam UnderWunder®. Dit is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Alle informatie vindt u op www.underwunder.nl.

Onze producten worden in vele landen verkocht. Altijd gebaseerd op dezelfde filosofie en aanpak: Het leveren van de kwalitatief beste producten en de persoonlijke begeleiding bij de training. De onderlinge uitwisseling van ervaringen brengt onze aanpak constant tot een hoger niveau.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner