Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Bewust Met Eten.

Bewust Met Eten

Over voeding wordt van alles beweerd en gepubliceerd. Veel mensen weten hierdoor niet meer wat “waar’ is en wat nu goed voor ze is. Hierop is ook geen eenduidig antwoord te geven. Dit verschilt per persoon. Daarom vind ik het belangrijk dat je je bewust bent van wat je eet en plezier beleeft aan eten voor jezelf en met elkaar. Eten is namelijk zeer veelzijdig, je kunt er mee experimenteren en je kunt jezelf ook heel veel leren.

Mijn naam is Linda Schotanus en volg naast mijn werk als communicatieadviseur nu een deeltijd studie Voeding en Diëtetiek. Met als doel mensen bewust van eten te maken en hen te begeleiden naar een gezond voedingspatroon.

Mijn eerste activiteit is deze webshop: Bewust met eten, waar ik je het plezier van eten wil laten ervaren op een duurzame, praktische en creatieve manier.

Zo vind je in deze webshop producten die het bewaren van voedingsmiddelen gemakkelijker maken om voedselverspilling tegen te gaan, leerzame experimenten met eten, handige spullen om mee te nemen onderweg, spullen waarmee je je eigen eten kan bereiden en meer! Net wat het beste bij je past. Voor jong en oud, hip en traditioneel en voor ieder budget.

Mocht je iets missen of een product willen aanbieden voor deze webshop, neem dan gerust contact met me op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner