Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Dutch Mud Men.

Dutch Mud Men

Het begon allemaal in 2012. Na een aantal runs op de verharde weg kregen we een advertentie van de Urbanathlon onder onze neus. Hardlopen met hindernissen, dat ziet er cool uit! Na die ervaring volgde vlak daarna de allereerste Mud Masters in 2012 en stonden we een maand later al in Engeland voor de Spartan Beast. Uiteraard in de allereerste custom Dutch Mud Men shirts.

Het begin van de shop
In Engeland was een setje Inov-8 obstacle run schoenen opgepikt en dat paar werd uitvoerig getest tijdens zo’n beetje elke obstacle run in Nederland in 2013. Na wat interesse in onze Dutch Mud Men shirts en vragen over de Inov-8’s zijn we online een kleine webshop begonnen om deze items te gaan verkopen.

Een fysieke winkel
Er kwamen steeds meer vragen van klanten die de schoenen eens wilden komen passen of die gewoon eens rond wilden kijken en wat advies zochten. Begin 2016 is daarom onze fysieke winkel bij Eindhoven geopend.

Intussen
Intussen zijn we blijven meedoen aan obstacle runs. Van de kleine lokale runs tot de 24 uurs Mud Masters en het WK in de Verenigde Staten. Tussendoor werden er steeds nieuwe merken en spullen getest. Op dit moment hebben we zo’n 50 merken en versturen we onze spullen naar meer dan 15.000 tevreden klanten door heel Europa.

Ons doel
Ons doel is om elke mud, obstacle en trail runner met de juiste spullen aan de start te laten verschijnen. Of je nou 3 kilometer of 3 dagen gaat lopen, voor iedereen hebben we de geschikte spullen. Van een hele scherpe prijs tot de beste premium merken. We zijn een one-stop-shop met alles voor de beginnende tot ervaren loper.

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner