Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Billink is verkozen tot beste betaalmethode in de Emerce100!
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Achteraf betalen bij: Fietsvoordeelshop.

Fietsenwinkel met zeer ruime keuze aan fietsen, e-bikes en fietsaccessoires

Wie is Fietsvoordeelshop.nl?
Fietsvoordeelshop.nl is een echt familiebedrijf, opgericht door familie Vriend in 1972. Met meer dan 10 kwaliteitsmerken in ons enorme assortiment zijn we één van de grootste fietsenwinkels in Nederland. In de ruim 45 jaar dat we bestaan is onze fietsenwinkel flink uitgebreid. Zo is ons assortiment enorm gegroeid, net als het aantal fietsenwinkels en klanten. We streven naar maximale serviceverlening. Wat voor een fiets u ook zoekt: van elektrische fiets tot transportfiets en racefiets, om even te gaan shoppen, voor lange fietstochten op vakantie, voor dagjes uit in Nederland, voor elke dag naar school, voor samen met uw kind of om dagelijks mee naar uw werk te rijden. Onze deskundige fietsspecialisten zoeken samen met u de best passende fiets voor u uit.

Fietsenwinkel met zeer ruime keuze aan fietsen, e-bikes en fietsaccessoires
Bij ons vindt u een groot assortiment fietsen van alle bekende A-merken, zoals Batavus, Koga, Gazelle, Cortina en Sparta. Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment accessoires waarmee u uw fiets helemaal af kunt maken. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste fiets of de juiste accessoire.

Onze fietsenwinkels
Het aanschaffen van een fiets doet u niet zomaar. U wilt er zeker van zijn dat de fiets lekker fietst en dat u er nog jarenlang plezier van heeft. Daarom is het bij ons mogelijk om alle fietsen uit te proberen in onze fietsenwinkels. En mocht u nog vragen hebben, dan helpt ons personeel u graag verder, zodat u er zeker van bent dat u de juiste fiets koopt. Naast dat wij u in onze fietsenwinkels kunnen helpen, kunt u natuurlijk ook telefonisch, per e-mail of via de chat uw vraag aan ons stellen.

Service aan huis
Wanneer u een fiets bij ons koopt, wordt de fiets uitgebreid geïnspecteerd, zodat wij er zeker van zijn dat uw fiets helemaal in orde is. Mocht er nu in het eerste jaar na de aankoop toch iets zijn met uw fiets, dan komen wij met onze servicebus bij u aan huis. Dat is de service van Fietsvoordeelshop.nl!

In de afgelopen 45 jaar is er veel veranderd, maar één ding zijn wij nooit uit het oog verloren: het is ons doel om u zo goed mogelijk te adviseren in uw zoektocht naar een nieuwe fiets, zodat u er jarenlang plezier van heeft!

Direct naar website

Billink's aankoopbescherming.

Meer weten?

Wij beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

  • webshop keurmerk officeel partner