Klant worden
Kennis & media
Klantenservice zakelijk
Klantenservice is NU OPEN.
Wij zitten iedere werkdag van 8:30 tot 17:00 voor je klaar.
Consument Zakelijk

Capayable stopt met achteraf betalen, Billink neemt klanten over.

Partnership Billink achteraf betalen en in3

Apr 2, 2020

Na een lange voorbereiding mag het nieuws de wereld in: per 1 mei 2020 stopt Capayable met het aanbieden van haar achteraf betaalmethode. Het in 2013 opgerichte Capayable begon als achteraf betaaloplossing voor webshops. In 2016 heeft het bedrijf een betaalmethode ontwikkeld waarbij consumenten in drie keer kunnen betalen zonder rente. Capayable heeft aangekondigd verder te gaan onder de naam in3 .

Partnership

Capayable en Billink zijn daarom een partnership gestart waarbij bestaande klanten eenvoudig over kunnen stappen naar Billink zodat achteraf betalen als betaaloptie in de verschillende webshops mogelijk blijft.

Wat doet Billink?

Wij zijn inmiddels een ervaren speler in het e-commerce landschap en bieden met onze flexibel inzetbare achteraf betaalmethode een oplossing voor zowel de B2C als B2B markt. De laatste jaren hebben wij veel geïnnoveerd op het gebied van het maximaliseren van de acceptatie van consumenten en bedrijven, het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor webwinkels en het optimaliseren van de klantervaring. Hierbij ligt de focus op zowel de Nederlandse als de Belgische markt.

Voordelen van Billink

Webwinkels kunnen met Billink gebruik maken van een aantal extra functionaliteiten. Zo is Billink specialist op het gebied van zakelijk achteraf betalen. De voordeelverschaffers van Billink zijn de hoogwaardige kredietcheck, zakelijke orders tot €10.000, de mogelijkheid tot snelle uitbetaling vanaf 7 dagen en bovendien werken ze niet met abonnementen of vaste kosten.

Wil je meer informatie over Billink of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.


Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Selecteer wat op jou van toepassing is:

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 0900 - 04 000 31