Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Tarieven Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Haarspullen.nl en Billink: Een Gouden Samenwerking in de Beautybranche.

26 juli 2023 | case | 4 min leestijd | 4 min video

In de dynamische wereld van e-commerce kunnen de juiste partnerschappen een cruciale rol spelen in het succes van een bedrijf. Bij Haarspullen.nl, een toonaangevende Nederlandse webshop gespecialiseerd in beautyproducten, hebben ze dit ter harte genomen. In een recent interview met Marijn Bulthuis, oprichter van Haarspullen.nl, en Igrid van de klantenservice, krijgen we een dieper inzicht in hun bedrijf, hun samenwerking met Billink, en hun visie voor de toekomst.

 

De oorsprong van Haarspullen.nl en hun samenwerking met Billink

Marijn Bulthuis begon 5.5 jaar geleden met Haarspullen.nl. Met een klantenbestand dat voornamelijk uit vrouwen bestaat, biedt het bedrijf een divers assortiment aan producten, van make-up en huidverzorgingsproducten tot haarproducten en boobietapes.

Drie jaar geleden is haarspullen.nl gaan werken met Billink. Ze zochten een manier om klanten later te laten betalen en een partner die meedenkt. Billink doet meer dan alleen betalingen verwerken. Ze helpen ook met marketingactiviteiten en zorgen voor goede communicatie. In deze blog gaan we dieper in op het interview en laten we zien dat er meer komt kijken bij het verwerken van een betaling dan je misschien denkt. Kijk de video om te ontdekken hoe deze samenwerking is ontstaan en de rol van Billink bij de “Payment Journey” van Haarspullen.nl

Video: Klantcase: Billink x Haarspullen

Hoe Haarspullen.nl zich onderscheidt

Met zoveel webshops in Nederland die uitstekende diensten en producten bieden, is het moeilijk om je te onderscheiden. Haarspullen.nl onderscheidt zich echter door hun jonge, dynamische team dat snel kan inspelen op kansen in de e-commerce wereld. Ze verkopen een breed scala aan schoonheidsproducten, van shampoos van 10 euro tot 50 euro. Doordat Haarspullen.nl haar klanten zeer uitgebreid informeert over de productspecificaties, hebben zij te maken met zeer weinig retourzendingen.

 

De samenwerking met Billink: Ingrids perspectief

Ingrid van de klantenservice bevestigt dat de samenwerking met Billink zeer succesvol is. Met een duidelijk portaal waar ze hun vragen kunnen stellen, snelle antwoorden, en gemakkelijk contact, kunnen ze bovenop alles zitten.

 

De toekomst van Haarspullen.nl

Marijn ziet een positieve toekomst voor Haarspullen.nl. Met voldoende energie en wilskracht om te groeien, zolang de ruimte het toelaat, zijn ze klaar om zich verder uit te breiden in Nederland, Duitsland en België.

 

Een gouden samenwerking

Het verhaal van Haarspullen.nl en hun samenwerking met Billink benadrukt de kracht van het aanbieden van uitstekende klantenservice, innovatieve betaalmethoden, en een uniek productaanbod. Met hun sterke team en groeiambities lijkt de toekomst van Haarspullen.nl rooskleurig. Het is spannend om te zien hoe deze gouden samenwerking verder zal evolueren en bijdragen aan de groei van e-commerce in de beautybranche.

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bekijk pakketten

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Meer weten?

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar Tarieven Calculator>

Integraties

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid. Naar integraties>

Pakketten

Bekijk onze pakketten en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar pakketten>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner