Klant worden
Kennis & media
Klantenservice zakelijk
Klantenservice is NU OPEN.
Wij zitten iedere werkdag van 8:30 tot 20:00 voor je klaar.
Consument Zakelijk

Orderlimiet tot 10k.

Partnership tussen Atradius en Billink achteraf betalen

Jan 17, 2019

Billink maakt zakelijk achteraf betalen mogelijk in Nederland en België in een unieke samenwerking met Atradius, met een gegarandeerde orderlimiet tot €10.000,- per transactie. Afgelopen maand hebben Billink en kredietverzekeraar Atradius de handtekening gezet onder de nauwe samenwerking.

Deze samenwerking ligt volledig in lijn met de sterk groeiende B-to-B markt binnen het E-commerce landschap. Billink tracht als eerste Nederlandse partij in te spelen op een sterke behoefte van ‘achteraf betalen’ binnen de zakelijke (internationale) markt. Met een orderlimiet van 10.000 euro en onze uitstap naar België word een lang verwachte wens van onze Merchants ingevuld.

CCO Laurens Withagen van Billink: ,,Wij verwachten met deze propositie een groep klanten aan te spreken die binnen onze markt nog maar beperkt bediend worden. Met deze propositie hoeven klanten niet meer zelf onnodig betaalrisico te lopen, hoeven onze webshops niet langer een ‘nee’ te verkopen en komt er een snellere cashflow op gang. Uiteindelijk zijn onze webshops de winnaar van dit één-tweetje.”

Natanaël Zijlstra van Atradius over de samenwerking: ,,Dit partnership sluit volledig aan bij onze missie: Aan de hand van een nauwkeurige beoordeling van het debiteurenrisico de groei van klanten ondersteunen. Het MKB vormt de motor van de Nederlandse Economie. Samen met Billink voorzien wij deze motor graag van brandstof”.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 010-41 414 73