Klant worden
Kennis & media
Klantenservice zakelijk
Klantenservice is NU OPEN.
Wij zitten iedere werkdag van 8:30 tot 20:00 voor je klaar.
Consument Zakelijk

Partnership met CardGate.

Vanaf heden werkt Billink samen met CardGate!

Mar 28, 2019

Vol trots kondigen wij een nieuwe samenwerking aan. Billink is vanaf heden een van de betaalmethoden in de check out van CardGate.

CardGate is een Payment Service Provider en gespecialiseerd in het verzorgen van financiële transacties tussen consumenten en online retailers. 

Zoals iedere winkel, heeft ook een webshop een kassa nodig. CardGate is een PSP die verschillende betaalmethoden aanbiedt voor de kassa van jouw webshop. CardGate helpt met het installeren van de gekozen betaalmethoden en registreert vervolgens de betalingen die via de webshop binnenkomen. Eén van de betaalmethoden waarvoor gekozen kan worden is Billink.

De plugin van CardGate is gemakkelijk te installeren op verschillende platformen. Op deze platformen is het mogelijk om de achteraf betaalmethode van Billink middels CardGate toe te voegen: WooCommerce, Magento, X-cart, PrestaShop, ZenCart, Event Espresso, HostFact, Umbraco, CS.Cart, OpenCart, osCommerce, Drupal Commerce, Drupal Ubercart, VirtueMart, WHMCS, WP e-Commerce en xtCommerce. 

Wil je meer weten over CardGate? Neem dan een kijkje op https://www.cardgate.com/.

Benieuwd naar de tarieven voor jouw webshop? Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij gebruik kunt maken van onze achteraf betaalmethode: https://www.billink.nl/zakelijk/tarieven.

Kun je niet wachten en wil je liever direct met Billink aan de slag? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan: https://www.billink.nl/zakelijk/contact.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 010-41 414 73