Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Tarieven Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Webwinkel Insight: Succesverhalen en de toekomst van Achteraf Betalen.

17 mei 2023 | blog | 4 min leestijd

Onlangs was onze medeoprichter Pepijn Meddens te gast bij Webwinkel Insight, een informatieve livestream in samenwerking met WebwinkelKeur, het gerenommeerde keurmerk voor webwinkels waaraan meer dan 9.000 webwinkels zijn aangesloten. Frank Hautvast, directeur van WebwinkelKeur, ging in gesprek met drie succesvolle ondernemers: Ilza Keeman van Koekatelier, Claudia van den Berg van Ookinhetpaars en Pepijn Meddens van Billink. In deze blogpost delen we de belangrijkste inzichten en tips uit de uitzending.

De video begint direct vanaf het gedeelte over Billink.

Deel 1: Ilza Keeman en Koekatelier 

In het eerste deel van de uitzending deelde Ilza Keeman haar succesverhaal als ondernemer met een webshop voor gepersonaliseerde koekjesstempels en -vormpjes. Ze vertelde over haar achtergrond en hoe haar bedrijf is ontstaan uit haar hobby voor het bakken van koekjes. Dankzij haar enthousiasme, passie en aandacht via Instagram groeide het bedrijf snel. Ilza benadrukte het belang van klantcontact, het reageren op reviews en een gerichte marketingstrategie. Ze noemde ook het hoge percentage van herhaalaankopen in haar webshop en de samenwerking met professionals in de bakwereld. Ze gaf advies aan startende ondernemers en benadrukte het belang van passie, kwaliteit, klantcontact en het vinden van een niche.

 

Deel 2: Claudia van den Berg en Ookinhetpaars 

Vervolgens ging Frank Hautvast in gesprek met Claudia van den Berg, eigenaar van de webshop Ookinhetpaars. Claudia heeft haar bedrijf al tien jaar en heeft de laatste drie jaar besloten om het fulltime te runnen. Ze bespraken het belang van persoonlijk contact met klanten, zelfs als je geen fysieke winkel hebt. Claudia vertelde over de introductie van productreviews op haar website en de voordelen hiervan ten opzichte van algemene shop reviews. Ze benadrukte dat productreviews specifieke informatie over de producten zelf geven, wat helpt bij het nemen van aankoopbeslissingen. Daarnaast bespraken ze enkele kijkersvragen en prees Claudia de uitstekende service en ondersteuning die WebwinkelKeur biedt.

 

Deel 3: Pepijn Meddens en Billink

Tot slot ging het gesprek met Pepijn Meddens over achteraf betalen en hoe Billink is opgericht om de offline winkelervaring naar online te brengen. Hij besprak het verschil in betaalgedrag tussen Nederland en andere Europese landen en de voordelen van achteraf betalen voor zowel consumenten als webwinkeliers. Pepijn gaf ook enkele tips voor het verminderen van retouren, zoals het optimaliseren van retourprocessen en het onderhouden van persoonlijk contact met klanten. Hij Moedigde ondernemers aan om hun passie te volgen en techniek te omarmen, aangezien technische belemmeringen steeds kleiner worden.

Speciale aanbieding voor WebwinkelKeur-leden: Als onderdeel van hun samenwerking biedt Billink een speciale aanbieding aan WebwinkelKeur-leden: 20% korting op de transactiekosten gedurende het eerste jaar. Dit is een geweldige kans voor webwinkeliers om achteraf betalen aan te bieden en zo de verkoop en het vertrouwen bij hun klanten te vergroten.

 

Deze editie van Webwinkel Insight bood waardevolle inzichten en praktische tips van drie succesvolle ondernemers. De belangrijkste lessen zijn het belang van klantcontact en het reageren op reviews, het vinden van een niche, het omarmen van technologie en het volgen van je passie. Achteraf betalen, zoals aangeboden door Billink, kan webwinkeliers helpen om het vertrouwen bij klanten te vergroten en de verkoop te stimuleren. Of je nu net begint met je webshop of al jaren bezig bent, deze inzichten kunnen je helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en je te onderscheiden van de concurrentie. Vergeet niet om de speciale aanbieding van Billink te overwegen als je lid bent van WebwinkelKeur en geïnteresseerd bent in het aanbieden van achteraf betalen in je webshop.

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bekijk pakketten

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Meer weten?

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar Tarieven Calculator>

Integraties

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid. Naar integraties>

Pakketten

Bekijk onze pakketten en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar pakketten>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner