Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Winkelstraat Acties Klantenservice
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Zakelijk Achteraf Betalen.

Geef je volledige facturatieproces uit handen

 

De zakelijke achteraf-betaalmethode van Billink werkt in feite hetzelfde als voor consumenten. Billink neemt het hele facturatieproces uit handen en zorgt ervoor dat jouw zakelijke klanten gemakkelijk en veilig orders op rekening kunnen plaatsen. Jij hebt daarentegen geen omkijken meer naar de betaling: Billink zorgt voor een betrouwbare en gegarandeerde uitbetaling.

Outsourcing-the-collection-of-debt

Uitbesteding debiteurenbeheer

Wij nemen het debiteurenbeheer over zodat jij tijd en geld bespaard. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken in het bedrijf. Je bespaard geld omdat je geen extra collega’s in dienst hoeft te nemen voor de uitvoering van het debiteurenbeheer. 

Cashflow

Verbeter de cashflow

Zodra een order is geaccepteerd door onze check staat Billink garant voor het order bedrag en ben jij verzekerd van uitbetaling, dit heeft een positief effect op je cashflow.  

Lowering-Risk

Risico verlaging

Billink staat garant voor het orderbedrag en jij bent verzekerd van uitbetaling, zodra de order is geaccepteerd door onze check. Zakelijk achteraf betalen met Billink zorgt voor een win-win situatie: de mogelijkheid zakelijke klanten de optie te geven om gemakkelijk tot €10.000 te bestelen én de garantie van uitbetaling. 

Growth

Conversie verhogend

Klanten kunnen de eerste bestelling al op rekening betalen, in plaats van betaling via IDEAL. Het aanbieden van zakelijk achteraf betalen voor orders tot €10.000 zorgt voor meer conversie en een omzetstijging: achteraf betalen voor zakelijke orders is nog nooit zo makkelijk geweest.  

Rik-Burgersdijk-Jelle-Gudden-6

Lees hier de ervaringen van onze klant Proforto

Proforto gebruikt de zakelijke achteraf-betaalmethode van Billink en wij spraken over hoe dit voor Proforto bevalt.

Kies Billink voor jouw zakelijke achteraf-betaalmethode 

 

In de zakelijke markt gaat het vaak om veel grotere bestelbedragen dan bij consumenten. Voor achteraf betalen in Nederland heb je dan ook een betaalmethode nodig die grote bedragen kan verwerken. Billink is de enige in de markt met een limiet tot €10.000 voor zakelijke bestellingen.  

Meer weten?

Calculator

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden!
Naar Tarieven Calculator>

Integraties

Integraties

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid.
Naar integraties>

Offer

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een super scherpe offerte.
Offerte aanvragen>

Payment

Nu ontvangen, later betalen

Zit je even zonder cash maar moet je toch een bestelling doen? Dit kan met Billink! De factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Quick-and-easy

Snel en gemakkelijk!

Met Billink betalen kan eenvoudig en met één druk op de knop. Bij de meeste webshops is betalen met Billink zelfs gratis!

Security (2)

Billink aankoopbescherming

Is het product dat je hebt besteld niet goed? Dan hoef je niet te betalen of krijg je je geld direct weer terug. Billink beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

Business-Orders (3)

Ook voor je zakelijke bestelling!

Wil jij zakelijk achteraf betalen? Geen probleem! Je kunt bij alle bij ons aangesloten webshops zakelijk betalen met Billink. Want, ook voor jouw bedrijf geldt: eerst zien, dan betalen!

Growth

Steeds bij meer webshops

Steeds meer webshops en online winkels bieden de mogelijkheid aan om met Billink achteraf te betalen.

High-acceptance-rate

Hoge Klanttevredenheid

Bij Billink werken we met het team elke dag keihard aan om onze klantreis zo soepel mogelijk te laten verlopen en de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden.

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner