Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Tarieven Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Buy now, Pay Later.

 6 dec 2021 | blog | 4 min leestijd

5 reden waarom ”Buy Now, Pay Later” onmisbaar is voor jouw webshop in 2022

 

De afgelopen jaren is webwinkelen voor consumenten en bedrijven een stuk populairder geworden. Zeker de laatste tijd, door de pandemie en de daarop volgende lockdowns, zijn online bestellingen steeds meer toegenomen. Buy now, pay later (oftewel BNPL) is een term die internationaal trending is, je kunt er niet om heen. Eerst je aankoop doen en in het geval van Billink pas betalen zodra je het product wil houden. Het is voor niemand een verrassing dat online winkelen én achteraf betalen de toekomst zijn, maar waarom zou je BNPL toevoegen aan je webshop? Wat zijn de voordelen van een achteraf-betaalmethode en wat kan Billink voor je betekenen? Dat lees je in deze blog!

 

Wat betekent Buy Now, Pay Later voor jouw webshop? 

 

BNPL houdt in dat je je klanten de optie biedt om pas te betalen nadat zij de bestelling hebben ontvangen, bij sommige aanbieders is ook gespreid betalen mogelijk. Je geeft je klant dus de optie om eerst een online aankoop te doen, het product te beoordelen en daarna pas te betalen. Neem jij, als webwinkelier, dan al het risico? Niet als je Billink als achteraf betaal optie in je check out hebt staan. Billink ontzorgd webshops helemaal in het achteraf-betaalproces voor jouw klanten. Wij zorgen ervoor dat jij altijd betaald krijgt en dat jouw klant kan genieten van de optie om achteraf te betalen. Waarom zou je kiezen voor een achteraf-betaalmethode voor jouw webshop in 2022?

Lees ook > 5 tips voor de optimale klantbeleving voor jouw achteraf betalende klanten

pexels andrea piacquadio 3765035 2 | Achteraf Betalen | Billink

5 redenen waarom Buy Now, Pay Later onmisbaar is voor jouw webshop in 2022

 

1 Achteraf betalen draagt bij aan een hogere conversie

Door achteraf betalen toe te voegen aan je webshop, geef je je (potentiële) klanten de optie om direct af te rekenen, zonder dat ze eerst nog hun betaalgegevens erbij moeten pakken. Je maakt de drempel lager om bij jouw webshop te bestellen. Uit onderzoek van Thuiswinkel Markt Monitor blijk dat vier op de tien online kopers geregeld gebruik maakt van BNPL.. Ook het indirecte effect is interessant: meer consumenten kopen uberhaupt iets bij jouw webshop (ook via andere betaalmethodes) als je een vorm van achteraf betalen aanbiedt. Een achteraf-betaalmethode vermindert frictie tijdens het afrekenen, wat je gaat terugzien in je conversiepercentage.

 

2 Je trekt nieuwe klanten aan

Klanten die nog niet eerder bij je besteld hebben, kunnen aangetrokken worden om toch een bestelling te doen, met behulp van een achteraf-betaalmethode. Met Billink als jouw BNPL-optie zijn jouw klanten altijd verzekerd door onze aankoopbescherming: wij zorgen ervoor dat consumenten altijd veilig en betrouwbaar bij webshops kunnen bestellen. Is de bestelling, verpakking en/of het product wel naar wens? Met Billink als jouw achteraf-betaalmethode neem je deze onzekerheden bij je klant weg.

 

3 Jij, als webwinkelier, hebt de garantie altijd betaald te krijgen

Buy Now, Pay Later klinkt natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe zit dat dan voor jou, als webwinkelier? Billink garandeert dat jij, als webwinkelier, altijd betaald krijgt voor bestellingen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie bepaalt Billink binnen een seconde of iemand gebruik mag maken van BNPL. Door deze technologie worden oplopende schulden voorkomen en worden enkel betrouwbare klanten geaccepteerd. Als webwinkelier is het dus altijd veilig om BNPL met Billink aan je webshop toe te voegen, omdat wij je altijd verzekeren van uitbetaling.

 

4 Achteraf betalen zorgt voor een toenemende klanttevredenheid

Klanten vinden het fijn als ze meerdere betaalopties hebben tijdens het afrekenen, de zogenoemde betaalmix. Het aanbieden van een achteraf-betaalmethode zorgt dus ook voor een stukje extra service, waardoor je klanttevredenheid toeneemt. Uit de cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor blijkt dat vier op de tien online shoppers graag gebruik maakt van BNPL. Klanten die graag via de BNPL-optie een aankoop doen, kun je voortaan helemaal tevredenstellen.

 

5 Je verhoogt de betrouwbaarheid van je webshop

Door een achteraf-betaalmethode tijdens het afrekenen aan te bieden, bouw je vertrouwen op met huidige én nieuwe klanten. Je laat namelijk zien dat je vertrouwen hebt in de bestelling, om daar pas bij tevredenheid voor betaald te krijgen. Wil je het Thuiswinkel-keurmerk op je website hebben? Dan is het zelfs verplicht om een achteraf-betaalmethode aan te bieden. Een BNPL-optie aanbieden is dus om meerdere redenen essentieel.

 

Waarom kies je voor achteraf betalen met Billink?

Wil jij je service uitbreiden en je klanten ook de optie bieden voor een achteraf-betaalmethode voor jouw webshop? Billink helpt je daar graag bij. Bij ons ben je altijd verzekerd van uitbetaling, daar hoef je je niet meer druk om te maken. Daarnaast gaan wij altijd voor veiligheid, vertrouwen, gemak en de allerbeste klantervaring.

 

Ben je benieuwd geworden naar achteraf betalen met Billink en wil je weten of onze achteraf-betaalmethode wat voor jouw webshop is? Bereken snel jouw tarief, vraag ons voor een offerte of neem contact met ons op.

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Trots! Wij zijn FD Gazelle 2021 (7) try

Yes! Billink is FD Gazelle 2021!

Rik-Burgersdijk-Jelle-Gudden-6

Zakelijk achteraf betalen met Billink | Proforto vertelt

Knipselwqeew wqew

5 tips voor de optimale klantbeleving

Meer weten?

Calculator

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden!
Naar Tarieven Calculator>

Integraties

Integraties

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid.
Naar integraties>

Offer

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een super scherpe offerte.
Offerte aanvragen>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner