Billink app
Billink app
Eerst zien, dan betalen!
Consument Zakelijk
Consument Zakelijk
Tarieven Contact
Altijd en overal inzicht van al je aankopen met de ‘Mijn Billink app’.

Zakelijk achteraf betalen met Billink | Proforto vertelt.

4 nov 2021 | case | 5 min leestijd

Achteraf betalen zie je vaak voorbijkomen op consumentenwebshops en is tegenwoordig ook al heel gebruikelijk. Hoe handig is het om pas te betalen, zodra je je bestelling hebt ontvangen en goedgekeurd? Achteraf betalen is niet alleen een veelgebruikte optie voor consumenten, ook zakelijk achteraf betalen in Nederland is steeds meer in opkomst. Toch is achteraf betalen voor zakelijke orders net weer anders en zijn er ook verschillende redenen waarom je hiervoor zou kiezen als bedrijf. In deze blog lees je waarom Billink de zakelijke achteraf-betaalmethode makkelijk, veilig en handig maakt. Ook gaan we in gesprek met onze klant Proforto over zakelijk achteraf betalen.

 

Hoe werkt zakelijk achteraf betalen?

De zakelijke achteraf-betaalmethode van Billink werkt in feite hetzelfde als voor consumenten. Billink neemt het hele facturatieproces uit handen en zorgt ervoor dat jouw zakelijke klanten gemakkelijk en veilig orders op rekening kunnen plaatsen. Jij hebt daarentegen geen omkijken meer naar de betaling: Billink zorgt voor een betrouwbare en gegarandeerde uitbetaling. 

 

Waarom is zakelijk achteraf betalen zo handig?

De reden waarom achteraf betalen voor zakelijke klanten zo interessant is, is omdat zakelijke orders vaak uit een veel hoger bedrag bestaan dan de gemiddelde bestelling van een consument. Daarnaast heeft niet iedere werknemer toegang tot een betaalpas van het bedrijf, waardoor het ideaal is om bestellingen op rekening te laten betalen. Zo voorkom je dat werknemers bedragen moeten voorschieten en later declareren. Met de achteraf-betaalmethode van Billink geef je het volledige facturatieproces uit handen, zodat jouw zakelijke klanten zorgeloos kunnen bestellen in jouw webshop. 

 

Zakelijk achteraf betalen aanbieden aan je zakelijke klanten – Proforto vertelt

 

Wij spraken met Inge Wegh hierover, van de webshop Proforto. Proforto is een online leverancier in bedrijfskleding die zich richt op onder andere ZZP’ers, resellers en kleine- tot grote bedrijven. Hieronder vallen bijvoorbeeld ziekenhuizen en diverse multinationals. Het assortiment van Proforto beschikt over meer dan 100 merken, 10.000 modellen en 50 categorieën, en is daarmee de grootste leverancier van Europa. Voor ieder beroep heeft Proforto een geschikte oplossing in de vorm van bedrijfskleding en service. Proforto gebruikt de zakelijke achteraf-betaalmethode van Billink en wij spraken Inge over hoe dit voor Proforto bevalt. 

Rik Burgersdijk Jelle Gudden 44 | Achteraf Betalen | Billink

Rik Burgersdijk en Jelle Gudden, oprichters van Proforto

 

Zakelijk achteraf betalen is een onderdeel van de optimale klantreis

Net als Billink, heeft Proforto de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Zo bieden ze een gebruiksvriendelijke website, het grootste assortiment van Europa én de mogelijkheid om kleding te personaliseren. Voor een optimale klantreis is makkelijk en veilig achteraf betalen voor hun zakelijke klanten ook een belangrijk speerpunt. Hier komen de wegen van Proforto en Billink samen. Inge vertelt: ‘Billink benaderde ons precies op het juiste moment om de optie zakelijk achteraf betalen toe te voegen aan onze webshop. We waren al een hele tijd op zoek naar de juiste mogelijkheid om onze klanten achteraf te kunnen laten betalen. Billink past goed bij onze wensen: de combinatie van de voordeligste oplossing in de markt en het garant staan voor het orderbedrag, stond ons erg aan. Daarnaast vinden we het ook heel prettig dat we altijd verzekerd zijn van uitbetaling.’

‘Een werknemer hoeft zelf niks meer voor te schieten of te declareren’ 

Inge Wegh: ‘Steeds meer van onze klanten kiezen voor achteraf betalen in de check-out. Ondernemingen laten bijvoorbeeld hun medewerker nieuwe werkschoenen bestellen, die ze zelf kunnen uitzoeken in hun eigen maat. De medewerker kan dan heel gemakkelijk kiezen voor achteraf betalen in de check-out en stuurt de factuur door naar de werkgever zodat zij kunnen afrekenen. Zo hoeft de werknemer niets voor te schieten of te declareren, dat is ideaal. We krijgen er veel positieve reacties op, onze klanten kunnen eerst kijken of het product bevalt en of het op tijd binnen is. In onze branche is het heel belangrijk dat de werkkleding goed zit en van het juiste materiaal gemaakt is. Onze klanten willen dit graag goed kunnen ervaren voordat ze het daadwerkelijk aanschaffen. Het is een groot voordeel dat onze klanten achteraf kunnen betalen.’

 

Kies Billink voor jouw zakelijke achteraf-betaalmethode

In de zakelijke markt gaat het vaak om veel grotere bestelbedragen dan bij consumenten. Voor achteraf betalen in Nederland heb je dan ook een betaalmethode nodig die grote bedragen kan verwerken. Billink is de enige in de markt met een limiet tot €10.000 voor zakelijke bestellingen. Het aanbieden van zakelijk achteraf betalen voor orders tot €10.000 zorgt voor meer conversie en een omzetstijging: achteraf betalen voor zakelijke orders is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Daarnaast staat Billink garant voor het orderbedrag en ben jij verzekerd van uitbetaling, zodra de order is geaccepteerd door onze check. Zakelijk achteraf betalen met Billink zorgt voor een win-win situatie: de mogelijkheid om zakelijke klanten de optie te geven om gemakkelijk tot €10.000 te bestellen én de garantie van uitbetaling. De limiet op zakelijke orders geldt voor jouw Nederlandse en Belgische klanten. 

Ben je benieuwd geworden naar zakelijk achteraf betalen met Billink en wil je weten of onze achteraf-betaalmethode wat voor jouw webshop is? 

Zakelijk Achteraf betalen met Billink

Deel dit artikel op:

Ook Billink in je checkout?

Bereken je tarief

Of klik hier om een offerte op te vragen. Onze sales afdeling zal dan een passend voorstel voor je opstellen en dit binnen 24 uur toesturen.

Gerelateerde Blogs

Trots! Wij zijn FD Gazelle 2021 (7) try

Yes! Billink is FD Gazelle 2021!

Blog Sans Online

Sans Online & Billink

Knipselwqeew wqew

5 tips voor de optimale klantbeleving

Meer weten?

Tarieven Calculator

Vul onze tarievencalculator in en ontdek hoe voordelig jij Billink aan kunt bieden! Naar Tarieven Calculator>

Integraties

Billink heeft voor vrijwel ieder platform of omgeving een integratiemogelijkheid. Naar integraties>

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een super scherpe offerte. Offerte aanvragen>

  • webwink
  • webshop keurmerk officeel partner