De innovatieve achteraf betaaloplossing voor de online retailer.

Gemiddelde omzetstijging van 10-25% met achteraf betalen

Zonder risico achteraf betalen aanbieden in jouw webshop? Dat kan met Billink! Billink is een innovatieve achteraf betaaloplossing, waarmee je zowel jouw particuliere als zakelijke klant achteraf kunt laten betalen na ontvangst van het product. Jij verzendt het product en Billink de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Wij verzorgen het gehele proces van acceptatie tot en met incasso, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

  • Omzetstijging gegarandeerd
  • Wij dragen het risico: garantie tot €2.500,-
  • Binnen 24 uur geïntegreerd
  • Gemiddeld 87% acceptatie
  • Geen jaarcontract of abonnement

Onze voordelen

Dit is waarom ruim 3.000 webshops kozen voor Billink.

Omzetstijging gegarandeerd

Wil je de omzet van je webshop met gemiddeld 10-25% laten stijgen? Achteraf betalen wekt vertrouwen bij consumenten doordat ze eerst kunnen zien of hun online aankoop helemaal aan de verwachtingen voldoet voordat ze betalen. Ook handig als ze geen reader bij de hand hebben of even krap bij kas zijn.

Wij dragen het risico: garantie tot €2.500,-

Wil je het risico voor niet betalende klanten deels of volledig uitsluiten? Billink neemt het risico voor niet betalende consumenten of bedrijven op zich van respectievelijk 750 tot 2.500 euro. Billink verzorgt het gehele facturatieproces en jij wordt als webshop altijd uitbetaald.

Binnen 24 uur geïntegreerd

Billink biedt voor vrijwel ieder platform of omgeving een mogelijkheid tot integratie. Middels een kant-en-klare API of plug-in kan met vrijwel ieder platform binnen 24-uur worden gekoppeld. Voor het gebruik van de API of plug-in worden geen kosten in rekening gebracht.

Gemiddelde acceptatie van 87%

Om zoveel mogelijk klanten in het acceptatieproces toe te laten is een goede credit check cruciaal. Met slimme technologieën weet Billink gemiddeld 87% van alle aanvragen toe te laten. Wij durven dit zelfs zwart op wit met je vast te leggen.

Geen jaarcontract of abonnement

In- en uitstappen op ieder moment? Met Billink ben je niet gebonden aan een jaarcontract of abonnement. Wij geloven namelijk in een langdurige samenwerking met onze klanten. Hierin zijn wij transparant, meedenkend en innovatief.

Bekend van

De volgende organisaties schreven over Billink

Onze toepassingen

Met Billink betalen jouw particuliere én zakelijke klanten achteraf

B2C - Business to Consumer

De grootste groep online kopers zijn te vinden in de business to consumer markt. Door gebruik te maken van Billink geef je jouw klanten de mogelijkheid hun bestellingen veilig en eenvoudig achteraf te betalen. Ze ontvangen het product van de webwinkel en de factuur van Billink.

B2B - Business to Business

Het merendeel van bedrijven en instellingen bestelt enkel op basis van achteraf betalen. Bedrijven zijn vaak trouwe afnemers en bestellen vaak in grotere volumes. Omdat de totale B2B omzet vier maal groter is dan die van de B2C markt zijn zij daarmee een onderschatte, maar zeer aantrekkelijke doelgroep.

White label solutions

Wil je in je eigen huisstijl klanten bedienen voor achteraf betalen met acceptgiro of soortgelijke dienst? Laat het achteraf betalen dan vormgeven in je eigen look-en-feel. Het volledige proces van acceptatie tot en met debiteurenbeheer kan plaatsvinden in iedere gewenste huisstijl.

Reviews

Wat vinden webshops van Billink achteraf betalen?